Voor wie?

handvatten aangereikt krijgen, om je eigen pad weer te vinden


Voor een ieder die last heeft van zijn eigen gedachten en gedrag. Iedereen die steeds weer tegen dezelfde dingen aanloopt. Iedereen die zich gevangen voelt in een manier van leven. Iedereen die zichzelf niet weet te bevrijden en handvatten aangereikt wil krijgen om zijn eigen pad weer te vinden.

Er is moed voor nodig om dit aan te pakken. Onder invloed van allerlei overtuigingen of oordelen, reageren we vaak vanuit ons hoofd. Door te leren, niet alleen vanuit je hoofd te reageren, maar meer verbinding te maken met je gevoel, zie je en ervaar je waar jouw kracht zit, wat jouw eigenheid is en hoe je deze positief kunt inzetten. Zonder jouw eigenheid te bewaken kun je je verliezen in de ander, doordat je je eigen grenzen niet kent, je eigen wensen en verlangens niet respecteert.

Het kan zijn dat je klachten hebt als stress, faalangst, perfectionisme, bescheidenheid, onzekerheid, fobieën of een laag zelfbeeld. Het kan ook zijn dat je nog helemaal niet weet wat er speelt, maar dat je je al tijden niet lekker in je vel voelt. Dat je steeds weer tegen hetzelfde aanloopt (conflictsituaties, depressieve gevoelens, slecht slapen, piekeren, angsten en verslavingsproblematiek). Soms zijn klachten van somatische aard bijvoorbeeld eczeem of onverklaarbare hoofdpijn.